Qvikmart AB

Hälsa & hygien

Med rätt verktyg kan man förenkla för sig, leva ett sundare och hälsosammare liv. Att ha en hälsosam livsstil är att börja med att ta hand om sig själv. Personlig hygien och omsorg är viktiga komponenter för att leva ett liv i välbefinnande. Här har vi samlat kvalitetsprodukter för just detta ändamål. Utbudet är allt från speciella nagelklippare, duschskydd mot sår till massage produkter.

Hälsa & hygien

Aktiva filter

Elektriska nagelklippare och polerare - få perfekta naglar utan krångel

Denna elektriska nagelklippare och polerare låter dig enkelt och säkert klippa och polera naglarna. Bärbart, laddbart samt med LED ljus. Nagelavfall samlas upp i en behållare och den är enkel att ladda med USB C. Perfekt för vuxna och barn samt de med svårigheter att använda händerna. Använd den medan du tittar på TV och oroa dig inte för att skada dig själv.

Pris 379 kr

Vattentät duschskydd lång arm – duscha när du har sår, gips eller förband

Upptäck denna innovativa lösning för att hålla ditt sår, gips eller bandage torrt under duschen. Denna vattentäta duschskydd är speciellt utformat för armen. Med detta skydd kan du nu njuta av en daglig duschrutin utan att behöva oroa dig för att vattnet når såret.
Vi har duschskydd för arm och ben. Se längre ned på sidan för "duschskydd för lårben/fot".

Pris 239 kr

Vattentät duschskydd lårben – duscha när du har sår, gips eller förband

Upptäck denna innovativa lösning för att hålla ditt sår, gips eller bandage torrt under duschen. Denna vattentäta duschskydd är speciellt utformat för lårbenet/foten. Med detta skydd kan du nu njuta av en daglig duschrutin utan att behöva oroa dig för att vattnet når såret.

Vi har även duschskydd för arm. Se längre ned på sidan för "duschskydd för arm".

Pris 239 kr
PostNord DHL Qvickly betallösning Betala enkelt med Swish Betala enkelt med VISA Betala enkelt med Mastercard Betala enkelt med American Express

Konto

Inget konto?
Skapa ett konto