Qvikmart AB

Elektronik

Upptäck vårt utbud av elektronikprodukter! Från smarta hem-enheter till bärbara luftpumpar och LED ljus slingor, vi har de mesta som du behöver för att hålla dig uppkopplad och underhållen. Vårt utbud inkluderar solcells lampor, elektriska hushållsprodukter, elektriska utomhusprodukter etc.

Elektronik

Aktiva filter

12V Bärbar luftpump|kompressor med mätare för bildäck

Med denna trådade elektriska luftpump/kompressor kan du snabbt och enkelt fylla upp dina bil- eller cykeldäck. Den kan utan problem fylla upp till fyra bil-däck effektivt. Den är också lätt att använda med bara en knapptryckning. Med áutostart/autostop kan du enkelt pumpa bildäcken utan att hålla stenkoll hela tiden. Måste anslutas till bilens cigarettuttag för att få ström.

Normal pris 499 kr Pris 434 kr
  • −13%
  • −13%

Smart LED remsa med fjärrkontroll o app 5m

Skapa en unik atmosfär i ditt hem med RGB LED-remsa. Med 16 miljoner färger att välja mellan och olika ljuslägen, kan du anpassa belysningen efter dina behov. Perfekt för TV, dator och som dekoration i ditt rum. Självhäftande monteringstejp finns på baksidan av remsan för enkel applicering. LED remsan är 5 meter och fjärrkontroll ingår. Du kan även styra remsan med tillhörande app.

Pris 235 kr

Batteridriven mini luftpump för uppblåsbara produkter med LED

En elegant och kompakt batteridriven portabel luft-el-pump med imponerande kvalitet, även utrustad med vakuumsugfunktion (funkar tvåvägs). Perfekt för uppblåsbara föremål som luftmadrass, normalstora tält, gummibåt, sup (paddelsurfing) och bollar.  Med denna smidiga och kraftfulla pump blir det en fröjd att snabbt och effektivt fylla upp dina fantastiska utomhusaccessoarer eller enkelt suga ut luften ur de uppblåsbara föremålen när äventyret är över. Den är bärbar, tål vattenstänk eller lätt regn och har två hastigheter för att passa dina behov. LED ljus med SOS blinkningar vid nödsituation. Olika munstycke ingår. Funkar även som vakuum pump för vakuum påsar.

Normal pris 469 kr Pris 431 kr
  • −8%
  • −8%
PostNord DHL Qvickly betallösning Betala enkelt med Swish Betala enkelt med VISA Betala enkelt med Mastercard Betala enkelt med American Express

Konto

Inget konto?
Skapa ett konto