Qvikmart AB

Husdjursprodukter

Välkommen till en värld av husdjursprodukter! Denna kategori är dedikerad till att tillhandahålla den bästa husdjursprodukten och tillbehören för dina lurviga vänner. Från smarta husdjursprylar till användbara husdjursprodukter som gör ditt husdjur frisk och lycklig. Vi strävar efter att se till att våra produkter tillverkas med kvalitet och omsorg, så att du kan lita på att ditt husdjur får det bästa.

Husdjursprodukter

Aktiva filter

Hår & pälsborttagare rulle - hund|katt

Återanvändbar "hår och pälsborttagare rulle är den perfekta lösningen för att hålla ditt hem och kläder fluff fria. Med denna uppgraderade luddsamlare kan du enkelt ta bort djurhår från kläder och möbler.

- Håll dina kläder och möbler fria från djurhår
- Undvika traditionella hållare med klister eller klibbiga band
- Använda rullen om och om igen, vilket gör det till ett mer ekonomiskt val

Pris 199 kr

Leta och Leka 1 – aktiveringsleksak & snuffelmatta för ditt husdjur

Leta och Leka är en snuffelmatta för hundar och katter, utformad för att ge dem mentalt stimulerande och utmanande aktivering för att tillgodose deras naturliga instinkter. Denna mjuka matta är perfekt för att förhindra tristess och främja en hälsosam livsstil för ditt husdjur. Tillverkad av 100% naturlig polyester.

Normal pris 379 kr Pris 303 kr
  • −20%
  • −20%
PostNord DHL Qvickly betallösning Betala enkelt med Swish Betala enkelt med VISA Betala enkelt med Mastercard Betala enkelt med American Express

Konto

Inget konto?
Skapa ett konto