Qvikmart AB

Visa alla produkter

Upptäck vårt omfattande sortiment av produkter. I vår kategori "Visa alla produkter" hittar du ett brett utbud av alla våra produkter, högkvalitativa och mångsidiga artiklar.
Bläddra igenom denna kategori och låt dig inspireras av det stora urvalet. Vi är övertygade om att du kommer att hitta något som fångar ditt intresse och tillfredsställer dina önskemål.

Visa alla produkter

Aktiva filter

Vattentät duschskydd lårben – duscha när du har sår, gips eller förband

Upptäck denna innovativa lösning för att hålla ditt sår, gips eller bandage torrt under duschen. Denna vattentäta duschskydd är speciellt utformat för lårbenet/foten. Med detta skydd kan du nu njuta av en daglig duschrutin utan att behöva oroa dig för att vattnet når såret.

Vi har även duschskydd för arm. Se längre ned på sidan för "duschskydd för arm".

Pris 239 kr

Leta och Leka 1 – aktiveringsleksak & snuffelmatta för ditt husdjur

Leta och Leka är en snuffelmatta för hundar och katter, utformad för att ge dem mentalt stimulerande och utmanande aktivering för att tillgodose deras naturliga instinkter. Denna mjuka matta är perfekt för att förhindra tristess och främja en hälsosam livsstil för ditt husdjur. Tillverkad av 100% naturlig polyester.

Normal pris 379 kr Pris 303 kr
  • −20%
  • −20%

Hår & pälsborttagare rulle - hund|katt

Återanvändbar "hår och pälsborttagare rulle är den perfekta lösningen för att hålla ditt hem och kläder fluff fria. Med denna uppgraderade luddsamlare kan du enkelt ta bort djurhår från kläder och möbler.

- Håll dina kläder och möbler fria från djurhår
- Undvika traditionella hållare med klister eller klibbiga band
- Använda rullen om och om igen, vilket gör det till ett mer ekonomiskt val

Pris 199 kr

Batteridriven mini luftpump för uppblåsbara produkter med LED

En elegant och kompakt batteridriven portabel luft-el-pump med imponerande kvalitet, även utrustad med vakuumsugfunktion (funkar tvåvägs). Perfekt för uppblåsbara föremål som luftmadrass, normalstora tält, gummibåt, sup (paddelsurfing) och bollar.  Med denna smidiga och kraftfulla pump blir det en fröjd att snabbt och effektivt fylla upp dina fantastiska utomhusaccessoarer eller enkelt suga ut luften ur de uppblåsbara föremålen när äventyret är över. Den är bärbar, tål vattenstänk eller lätt regn och har två hastigheter för att passa dina behov. LED ljus med SOS blinkningar vid nödsituation. Olika munstycke ingår. Funkar även som vakuum pump för vakuum påsar.

Normal pris 469 kr Pris 431 kr
  • −8%
  • −8%

Smart LED remsa med fjärrkontroll o app 5m

Skapa en unik atmosfär i ditt hem med RGB LED-remsa. Med 16 miljoner färger att välja mellan och olika ljuslägen, kan du anpassa belysningen efter dina behov. Perfekt för TV, dator och som dekoration i ditt rum. Självhäftande monteringstejp finns på baksidan av remsan för enkel applicering. LED remsan är 5 meter och fjärrkontroll ingår. Du kan även styra remsan med tillhörande app.

Pris 235 kr

12V Bärbar luftpump|kompressor med mätare för bildäck

Med denna trådade elektriska luftpump/kompressor kan du snabbt och enkelt fylla upp dina bil- eller cykeldäck. Den kan utan problem fylla upp till fyra bil-däck effektivt. Den är också lätt att använda med bara en knapptryckning. Med áutostart/autostop kan du enkelt pumpa bildäcken utan att hålla stenkoll hela tiden. Måste anslutas till bilens cigarettuttag för att få ström.

Normal pris 499 kr Pris 434 kr
  • −13%
  • −13%
PostNord DHL Qvickly betallösning Betala enkelt med Swish Betala enkelt med VISA Betala enkelt med Mastercard Betala enkelt med American Express

Konto

Inget konto?
Skapa ett konto