Qvikmart AB

Alt info@qvikmart.com Kategorier Fraktfritt 30 dagars öppet köp Lager i Göteborg FRI FRAKT
SNABB LEVERANS
30 DAGAR ÖPPET KÖP
Alt

Bästsäljare

Det finns 9 produkter

Visa 1-9 av 9 objekt

Batteridriven mini luftpump för uppblåsbara produkter med LED

En elegant och kompakt batteridriven portabel luft-el-pump med imponerande kvalitet, även utrustad med vakuumsugfunktion (funkar tvåvägs). Perfekt för uppblåsbara föremål som luftmadrass, normalstora tält, gummibåt, sup (paddelsurfing) och bollar.  Med denna smidiga och kraftfulla pump blir det en fröjd att snabbt och effektivt fylla upp dina fantastiska utomhusaccessoarer eller enkelt suga ut luften ur de uppblåsbara föremålen när äventyret är över. Den är bärbar, tål vattenstänk eller lätt regn och har två hastigheter för att passa dina behov. LED ljus med SOS blinkningar vid nödsituation. Olika munstycke ingår. Funkar även som vakuum pump för vakuum påsar.

Normal pris 469 kr Pris 431 kr
  • −8%
  • −8%

Uppblåsbar reskudde - den perfekta lösningen för långa resor

Denna uppblåsbara reskudde är en perfekt lösning för bekvämt resande på långa sträckor. Den ger stöd för nacke och huvud, vilket låter dig sova bekvämt under flyg, bil- eller tågresor. Designen låter dig vila bekvämt utan att få ont i nacken, med hål vid sidorna för att stoppa in armarna och få ännu mer stöd. Den är lätt att packa och ta med, och kan också användas för privat skärmtid under resan. Produkten ser till att hjälpa dig att koppla av och sova gott under långa resor.

Pris 249 kr
PostNord DHL Qvickly betallösning Betala enkelt med Swish Betala enkelt med VISA Betala enkelt med Mastercard Betala enkelt med American Express

Konto

Inget konto?
Skapa ett konto