Om oss

Om Qvikmart


Qvikmart är en svensk e-handels butik med säte i Göteborg, Sverige.
Vi profilerar oss som ett shoppingäventyr online för hem & hushåll (hemmets prylar) och produkter som trendar. 

Tanken med butiken är att erbjuda en bred portfolio av produkter per kategori med en attraktiv och konkurrenskraftig prissättning.
Produktutbudet ska vara allt från enkla produkter som löser problem till produkter som anses vara populär eller produkter vi tror våra kunder vill ha.
Du får gärna skicka en förfrågan om du tror du har en produkt som vi borde sälja. Vi vill gärna forma butiken utifrån ditt perspektiv.


Butiken
Då vi är en relativ ung online butik är produktutbudet minimal just nu, men vi hoppas att kunna med tiden expandera och uppfylla drömmen att bli en respekterad e-handelsbolag där utbud, kvalité, hållbarhet, pris och kundservice kommer vara vårt största fokus och utmaning.

Just nu är vi i etapp 1, vid startlinjen. Tillsammans med dig som en del av vår gemenskap hoppas vi nå vår dröm genom att lyssna på dig för att forma Qvikmart.

För nya kunder och tidigare kunder vill vi tacka för ett fortsatta fantastiskt stöd.


Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev eller följ oss på Facebook/Instagram för bland annat rabatter, produkter uppdateringar och allmän information om inredning.
/Sinh Fu, ansvarig för Qvikmart.