Qvikmart AB

Om oss

Uppdatering per november 2023:

Vi bedriver nu försäljning enbart som privatperson via Tradera. Tidigare var denna webbplats en dedikerad e-handelsplattform, men den fungerar nu som en katalogsida. Det beslutades att avsluta verksamheten som ett aktiebolag, Qvikmart AB, på grund av kostnadsaspekter. Trots denna förändring lovar vi att fortsätta upprätthålla vår engagerade kundservice och affärsfilosofi. Vi strävar fortfarande efter att erbjuda kvalitetsprodukter, om än i mindre omfattning. Om du önskar göra en beställning är du välkommen att besöka vår butik på Tradera genom att klicka här.

Tack för ditt fortsatta stöd och förståelse.

/Sinh

Vem är vi och vad kan vi erbjuda dig?

Hej och välkommen till oss på Qvikmart.com, vi är en liten e-handelsbutik baserad i Sverige. Företaget grundades år 2021 med visionen att erbjuda trevliga produkter för hemmet, trädgården och utomhus, med fri frakt och attraktiva priser direkt från vårt eget lager.

Vi strävar efter att erbjuda de senaste trendiga produkterna som ofta syns i ditt sociala flöde, till förmånliga priser. Även om vi kanske inte alltid är först med att lansera dem, ser vi till att ha dem i lager för att kunna erbjuda snabb leverans och fantastisk kundservice. Vårt mål är att inte bara sälja produkter, utan att även skapa en pålitlig och fantastisk shoppingupplevelse.
Din tillfredsställelse är viktig för oss och vi kommer inte att lämna dig ensam efter ditt köp. Vi strävar efter att skapa en långvarig relation med dig och vi kommer alltid att göra vårt bästa för att ge dig bästa möjliga service och support.

Vi är ett litet team på två personer som ansvarar för alla delar av e-handelsbutiken, från underhåll av vår webbplats till kundservice och paketleveranser. Vi har en stark vision om att erbjuda en mix av egna produkter och produkter från andra varumärken, med vår egen identitet som grund.

För att bibehålla vår ställning som en högkvalitativ e-handelsbutik, strävar vi alltid efter förbättring. Vi är fast beslutna att leva efter vårt eget mantra och grundprincip: "Trevlig och effektiv kundservice, enkelhet, attraktiva produkter och priser." Det är detta som gör våra kunder nöjda och det är detta som Qvikmart alltid kommer att sträva efter.

Vi hoppas att du nu har en bättre bild av Qvikmart och vi tackar dig för att du läste ända hit.
Om du redan har handlat hos oss, tveka inte att gilla oss på sociala medier eller lämna en recension - det skulle verkligen betyda allt för oss.

/Team Qvikmart

PostNord DHL Qvickly betallösning Betala enkelt med Swish Betala enkelt med VISA Betala enkelt med Mastercard Betala enkelt med American Express