Qvikmart AB

Om oss

Produktutbud och mål

Hos oss finner du alternativa snygga hushålls- och heminredningsprodukter. Vi erbjuder en enkel köpupplevelse online med fokus på produkter som har lite mera färger och en lagom prissättning.
Sen har vi givetvis ett mål och det är att erbjuda en riktigt fin produktsortiment för alla våra produktkategorier. Till en början kommer vi att satsa stora delar av omsättningen på förkläden och pläd och göra denna kategori riktigt bra innan vi går över till nästa. Det är även dessa två kategorier som vi idag har mest utbud av.

Våra produkter är hjärtat i vår verksamhet.

Det är viktigt att de produkter vi saluför är omtyckta av våra kunder.
För att säkerställa detta baserar vi vårt produktinköp på en rad olika faktorer. En av dessa faktorer som vi lägger mycket vikt på är historisk inköpsdata (allt från produktbetyg, trend, kundkommentar, försäljningsfrekvens etc.) från leverantör då det oftast speglar hur bra produkten kan bli. Med det som belägg kan vi göra inköp för en liknande produkt som oftast resulterar till en riktigt bra produkt och du som kund kan känna dig trygg att produkten du köper faktisk har ett värde.

Vi bakom denna e-handels butik

Qvikmart teamet består just nu av ett litet team på 2 personer som driver bolaget, allt från det administrativa som att svara på kundmejl till det praktiska som att paketera paket till kund.
Bolaget (Qvikmart AB) grundades 2021 och har sitt säte i Göteborg där även alla varor fraktas ifrån.
Bolaget är väldigt ungt men grundaren bakom denna butik har många års erfarenhet inom ehandel så du som kund kan vara helt lugn i fall det skulle uppstå något fel med din order- vi löser det tillsammans.
Personen bakom Qvikmart heter Sinh, en göteborgare som har flera års av erfarenhet av tillverkning, kvalité och i senare år inom försäljning -och säljadministration. Hans vision med kundnöjdhet är ganska enkel:

”Trevlig & fungerande kundservice, enkelhet, attraktiva produkter och priser"
"Detta ä
r receptet för att göra dig som kund glad och det är detta som Qvikmart alltid kommer sträva efter."

Hoppas att du nu fått en bättre bild om Qvikmart och om du har frågor kontakta gärna vår kundtjänst så kan vi berätta mera.

PS! Om du har handlat något från oss, tagga gärna oss på sociala media eller ge oss en recension, det skulle hjälpa till så mycket. :)

Vårt utbud: Förkläden, pläd, tygpåse, inredning dekoration, sofföverdrag, kuddöverdrag, och mycket mera.

 • Fantastisk kundservice

  Fantastisk kundservice

  Vi lovar trevlig kundsupport & inställningen att alltid hjälpa

 • Fraktfritt!

  Fraktfritt

  Frakt ingår i priset

 • Snabb leverans!

  Snabb leverans

  Ditt paket framme om 2-3 arbetsdagar

 • 30 dagars öppet köp!

  Enkel retur

  30 dagars öppet köp!

PostNord DHL Billmate betallösning Betala enkelt med Swish Betala enkelt med VISA Betala enkelt med Mastercard Betala enkelt med American Express