Qvikmart AB
  • −8%

Batteridriven mini luftpump för uppblåsbara produkter med LED

469 kr
431 kr
Rabatt -8%
Inkl. moms 2-4 arbetsdagar

En elegant och kompakt batteridriven portabel luft-el-pump med imponerande kvalitet, även utrustad med vakuumsugfunktion (funkar tvåvägs). Perfekt för uppblåsbara föremål som luftmadrass, normalstora tält, gummibåt, sup (paddelsurfing) och bollar.  Med denna smidiga och kraftfulla pump blir det en fröjd att snabbt och effektivt fylla upp dina fantastiska utomhusaccessoarer eller enkelt suga ut luften ur de uppblåsbara föremålen när äventyret är över. Den är bärbar, tål vattenstänk eller lätt regn och har två hastigheter för att passa dina behov. LED ljus med SOS blinkningar vid nödsituation. Olika munstycke ingår. Funkar även som vakuum pump för vakuum påsar.

ELE2020103
  Försäljning sker på Tradera

Vi säljer alla våra produkter på Tradera då det är smidigare. Besök vår butik, tryck här.

  Svensk betallösning

Betala med Swish/faktura/kort via Tradera

  Lagervara i Sverige

För snabb leverans, 2-3 dagar. Alla varor finns i vårt lager i Göteborg, Sverige.

  Fraktfritt

Gratis frakt på alla beställningar!

  Kundnöjdhet

Din nöjdhet är vår prioritet - 30 dagars öppet köp!

Låt strandgrannen flämta och flåsa medan du enkelt låter pumpen göra jobbet

Denna mini luft pump är noga utvald och är skapad för att tillfredsställa dina behov av enkel och snabb uppblåsning av bollar, uppblåsbara leksaker, luftmadrasser och andra sportutrustningar - utan någon ansträngning från din sida. Perfekt för campare, vandrare och äventyrare, den underlättar uppblåsning av luftmadrasser, sovsäckar och normalstora uppblåsbara tält under dina utflykter. För föräldrar är den en oumbärlig hjälp för att blåsa upp leksaker och uppblåsbara pooler till barnen.

Dess portabilitet gör den lätt att ta med på resan, och dess elektriska pumpfunktion sparar värdefull tid jämfört med manuella alternativ. Tillverkad med robusta material för långvarig användning, blir den här produkten en pålitlig följeslagare under många år framöver. Med denna mini pump får du inte bara effektivitet och funktionalitet, utan även stil och hållbarhet.

Batteridriven mini pump med LED ljus ELE2020103

Bra tryck vid påfyllning, låg vikt, och mångsidighet är vad som gör denna mini pump perfekt för alla dina utomhusbehov. Med en stark motor på 40000 rpm och metallturbinblad kan pumpen pumpa ut upp till 5 kpa i hög hastighet och 2 kpa i låg hastighet, vilket gör att du kan fylla upp ett uppblåsbart föremål på bara 30 sekunder (referens: uppblåsbar enkelsäng). Detta är dubbelt så snabbt som många andra mindre elpumpar på marknaden. Pumpen är liten och lätt nog att ta med på resan och är utrustad med flera luftmunstycken som passar till olika uppblåsbara tillbehör. Det innebär att du kan använda den för att pumpa upp en uppblåsbar säng, simdyna, simmbassängs-leksaker eller suga ur luften ur en vakuumpåse. Med en batteritid på upp till 40 minuter på en enda laddning kan du använda pumpen flera gånger innan den behöver laddas igen. Pumpen är också vattentät, vilket betyder att den kan användas i regn eller vid vatten utan att du behöver oroa dig för att den skadas. Det är också lätt att använda, med enkel och känslig knapptryckning, och kommer med två hastigheter - låg och hög hastighet. Denna Kompakta elpump är mer än bara en pump. Den fungerar också som en lampa och har två ljusnivåer, en nattlampa och en SOS-ljusfunktion som kan vara livräddande vid en nödsituation. Med andra ord, detta är en komplett lösning för alla dina utomhusbehov.

Video

Roliga fakta

Batteridriven mini pump med LED ljus ELE2020103

En laddning kan fylla upp till:

o    Ca 35 st uppblåsbara sängar för en person
o    Ca 15 st uppblåsbara dubbelsängar
o    Ca 20 st uppblåsbara yogabollar
o    Ca 60 st uppblåsbara simringar för vuxna
o    Ca 15 st uppblåsbara kajaker
o    Ca 10 min batteriladdning kan fylla en st uppblåsbara dubbelsäng

Batteridriven mini pump med LED ljus ELE2020103

Produktens höjdpunkter

o    Kraftfull och snabb - fyller upp ett uppblåsbart föremål på bara 30 sekunder
o    Bärbar - liten och lätt nog att ta med på resan, förvara enkelt
o    Olika munstycken ingår - levereras med flera luftmunstycken som passar olika tillbehör
o    Lång batteritid - upp till 40 minuter på en enda laddning
o    Två hastigheter - välj mellan låg eller hög hastighet beroende på dina behov
o    Vattentät  - kan används i regn eller vid vatten utan att du behöver oroa dig för att den skadas

Batteridriven mini pump med LED ljus ELE2020103

Teknisk data

o    Storlek - 62x62x92mm
o    Vikt    - 360g
o    Spänning - 7,4V
o    Pumptryck - 5kpa
o    Batterikapacitet - 1500mAh*2= 3000mAh= 40 MIN BATTERITID 5000PA högt tryck
o    Effekt - 50W
o    Belysningstid - 1:a växeln 20 timmar, 2:a växeln 30 timmar
o    Inflöde - 330 mL/min
o    Låg hastighet - inflationstryck: 2.0kpa, Flöde: 200 L/min
o    Hög hastighet - Inflationstryck: 5.0kpa, Flöde: 330 L/min
o    Motor - 40000 rpm höghastighetsmotor

OBS! Denna luftpump är specifikt utformad för en mängd olika ändamål, men vi vill tydligt betona att den INTE är avsedd som en cykeldäckspump eller bildäckspump. För dessa specifika behov, hänvisar vi gärna till våra andra produkter som är särskilt framtagna för dessa ändamål.

Batteridriven mini pump med LED ljus ELE2020103

Batteridriven mini pump med LED ljus ELE2020103

Vanliga frågor från kunder

Fråga: Vem är denna produkten för?

Svar: För dig som snabbt vill blåsa upp något utan ansträngning som dessutom tar minimal plats. Exempel: Uppblåsning av- bollar, leksaker, luftmadrasser, sovsäckar, normalstora uppblåsbara tält, leksaker, pooler till barnen, andra sportutrustningar, andra uppblåsbara leksaker och vattensports produkter.

Fråga: Har denna pump funktion som suger ut luft?

Svar: Absolut! Denna stilfulla och smidiga lilla bärbara batteridrivna pump har en imponerande förmåga att avlägsna luften ur din uppblåsbara produkt genom ett vakuum sug funktion. Detta är en fantastisk tidsbesparande funktion som gör det enkelt att snabbt förvandla din produkt till minimal storlek när den ska förvaras. Med denna smarta funktion blir det en fröjd att organisera och hantera dina uppblåsbara produkter efter användning. 🥳

Fråga: Kan den blåsa upp ett lufttält till husbil?

Svar: Rent krasst kan pumpen fungera för att blåsa upp ett lufttält till husbilen, men det beror givetvis på storleken på tältet. Denna pump är ursprungligen designad för att blåsa upp mindre produkter som uppblåsbara dubbelmadrasser, kajaker, och liknande. Så en mindre normalstor tält ska vara ok. Använder du idag handpump för att blåsa upp ditt tält så borde denna pump funka rätt bra!

Det är viktigt att notera att pumpens inflöde är 330 mL/min, vilket egentligen inte är lämpligt eller optimalt för stora uppblåsbara tält. Normalt sett kräver uppblåsbara tält en pump med en betydligt högre kapacitet för att kunna blåsa upp dem effektivt. De flesta uppblåsbara tält behöver en pump med en flödeskapacitet som ligger mellan 50 och 150 liter per minut (L/min) för att fungera optimalt.

Om du försöker använda denna pump för ett större lufttält kan det ta väldigt lång tid att blåsa upp det, och batteriets kapacitet kan också bli en begränsande faktor för hela uppblåsningen. För optimal prestanda rekommenderar vi att du investerar i en pump som är speciellt designad för uppblåsbara tält och har en högre flödeskapacitet. Detta kommer att göra uppblåsningen betydligt snabbare och smidigare.

Fråga: Funkar den under ytan?

Svar:
Produkten tål vattenstänk eller lätt regn, men den är inte utformad för att användas under vatten eller vara helt nedsänkt i vatten.

Specifikation

Material detaljer (solid)
ABS (plast)

Ladda ner

ELE2020103-MANUAL-SE

Svenska

Ladda ner (358.09k)

ELE2020103-MANUAL-GB

Engelska

Ladda ner (294.8k)
Baserat på 0 recensioner - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Your Page Title
PostNord DHL Qvickly betallösning Betala enkelt med Swish Betala enkelt med VISA Betala enkelt med Mastercard Betala enkelt med American Express