Qvikmart AB

Kompakt mobilställ & hållare 360° vridbar

209 kr
Inkl. moms 2-4 arbetsdagar

Detta mobiltelefonstativ/mobilhållare är vikbart, roterbart och passar alla mobiltelefoner mellan 4–8 tum. Istället för att lägga mobilen platt på bordet eller hålla den i handen fungerar stativet som en utmärk stöd som avlastar dig medan du gör något annat. Färg: pärlvit.

OVR2020107
  Försäljning sker på Tradera

Vi säljer alla våra produkter på Tradera då det är smidigare. Besök vår butik, tryck här.

  Svensk betallösning

Betala med Swish/faktura/kort via Tradera

  Lagervara i Sverige

För snabb leverans, 2-3 dagar. Alla varor finns i vårt lager i Göteborg, Sverige.

  Fraktfritt

Gratis frakt på alla beställningar!

  Kundnöjdhet

Din nöjdhet är vår prioritet - 30 dagars öppet köp!

Få en lyxig duschupplevelse med vattentät telefonhållare - håll din telefon säker och torr i duschen

Svårt att hitta en bekväm position/vinkel med mobilen medan du är upptagen med både händerna till något annat? Här har vi något som erbjuder en stabil, justerbar och portabel lösning.
Detta vikbara mobiltelefonstativ är det perfekta lösningen för att hålla din mobiltelefon i en bekväm och stabil position. Den fungerar med alla 4-8 tums smartphones och har 360 graders rotation så att du enkelt kan välja önskad position och vinkel. Stativet är också lätt att fälla ihop för att spara plats när det inte används.
Stativet är en bra lösning för användning i köket, på arbetsplatsen eller hemma. Du kan enkelt titta på videoklipp, recept eller annat medan du, jobbar, äter eller lagar mat.
Det finns även ett stort avlångt hål i baksidan av stativet som låter dig dra laddkabel igenom så att kabeln inte står i vägen. Dessutom finns även anti-glid gummidynor på basplattan och fotplattan så att telefonen/stativet inte glider iväg. Stativet har en stark och väldesignad konstruktion som håller telefonen på plats.

Produktens höjdpunkter

o    Stabil och justerbar - håll din telefon i en stabil position och välj önskad vinkel med 360 graders rotation
o    Mångsidig och bärbar - fungerar med alla 4-8 tums smartphones och är lätt att fälla ihop för enkel förvaring och transport
o    Perfekt för multitasking - använd den i köket, på jobbet eller hemma för att titta på videoklipp, recept eller annat medan du arbetar eller äter
o    Praktisk design - stort avlångt hål för laddningskabel, anti-glid gummidynor på basen och foten för extra stabilitet
o    Hållbar konstruktion - stativet är starkt och väldesignat för att hålla din telefon säkert på plats under användning.

Övrigt

o    Färg - Vit

Video

Tillverkarens bilder

Kompakt mobiltelefonstativ hållare 360° OVR2020107

Kompakt mobiltelefonstativ hållare 360° OVR2020107

Kompakt mobiltelefonstativ hållare 360° OVR2020107

Kompakt mobiltelefonstativ hållare 360° OVR2020107

Specifikation

Material detaljer (solid)
ABS (plast)
Färg
Vit
Baserat på 0 recensioner - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Your Page Title
PostNord DHL Qvickly betallösning Betala enkelt med Swish Betala enkelt med VISA Betala enkelt med Mastercard Betala enkelt med American Express