Qvikmart AB

Alt info@qvikmart.com Kategorier Fraktfritt 30 dagars öppet köp Lager i Göteborg FRI FRAKT
SNABB LEVERANS
30 DAGAR ÖPPET KÖP
Alt

REA

Det finns 13 produkter

Visa 1-13 av 13 objekt

12V Bärbar luftpump|kompressor med mätare för bildäck

Med denna trådade elektriska luftpump/kompressor kan du snabbt och enkelt fylla upp dina bil- eller cykeldäck. Den kan utan problem fylla upp till fyra bil-däck effektivt. Den är också lätt att använda med bara en knapptryckning. Med áutostart/autostop kan du enkelt pumpa bildäcken utan att hålla stenkoll hela tiden. Måste anslutas till bilens cigarettuttag för att få ström.

Normal pris 499 kr Pris 434 kr
  • −13%
  • −13%

Batteridriven mini luftpump för uppblåsbara produkter med LED

En elegant och kompakt batteridriven portabel luft-el-pump med imponerande kvalitet, även utrustad med vakuumsugfunktion (funkar tvåvägs). Perfekt för uppblåsbara föremål som luftmadrass, normalstora tält, gummibåt, sup (paddelsurfing) och bollar.  Med denna smidiga och kraftfulla pump blir det en fröjd att snabbt och effektivt fylla upp dina fantastiska utomhusaccessoarer eller enkelt suga ut luften ur de uppblåsbara föremålen när äventyret är över. Den är bärbar, tål vattenstänk eller lätt regn och har två hastigheter för att passa dina behov. LED ljus med SOS blinkningar vid nödsituation. Olika munstycke ingår. Funkar även som vakuum pump för vakuum påsar.

Normal pris 469 kr Pris 431 kr
  • −8%
  • −8%

Leta och Leka 1 – aktiveringsleksak & snuffelmatta för ditt husdjur

Leta och Leka är en snuffelmatta för hundar och katter, utformad för att ge dem mentalt stimulerande och utmanande aktivering för att tillgodose deras naturliga instinkter. Denna mjuka matta är perfekt för att förhindra tristess och främja en hälsosam livsstil för ditt husdjur. Tillverkad av 100% naturlig polyester.

Normal pris 379 kr Pris 303 kr
  • −20%
  • −20%
PostNord DHL Qvickly betallösning Betala enkelt med Swish Betala enkelt med VISA Betala enkelt med Mastercard Betala enkelt med American Express

Konto

Inget konto?
Skapa ett konto